ExecutiveFlexSupport verzorgt: Privé Chauffeurs, Directiechauffeurs, Persoonsbeveiliging, Auto met chauffeur,Gepantserde Mercedes-Benz Guard B6

 
Home
Diensten
Vloot
Contact

 

 

Bel voor meer Informatie
+31(0)6 524 555 55VLOOT

Bij Executive Flex Support is het mogelijk om samen met een prive chauffeur ook een auto te huren. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Auto uitsluitend te huur met chauffeur.

MERCEDES S600, FULL OPTIONS

Als het om elegante luxe gaat, komt niets ook maar in de buurt van een S-Klasse. Het is een klassieker onder de luxe sedans. Met de S-Klasse kunt u ontspannen op weg naar een afspraak dankzij het uiterst comfortabele interieur en functies zoals actieve vering waardoor u welhaast over de weg zweeft. Daarnaast is de Mercedes S-Klasse ook nog uiterst veilig en representatief.

Auto uitsluitend te huur met chauffeur.

vipvervoer

prive chauffeur

directiechauffeur

security chauffeurs

 

MERCEDES S600 GUARD B6 & E270 GUARD B4

Als het om elegante veiligheid gaat, komt niets ook maar in de buurt van een Mercedes-Benz Guard modellen. Met de Guard modellen kunt u ontspannen op weg naar een afspraak dankzij het uiterst comfortabele interieur en functies zoals actieve vering waardoor u welhaast over de weg zweeft. Uiteraard zijn de Guard modellen ook nog uiterst veilig en representatief.

Auto uitsluitend te huur met chauffeur.

vipvervoer

prive chauffeur

AUDI A8, VOLKSWAGEN PHAETON

Naast de Mercedes S-klasse zijn ook de volgende auto's met chauffeur te huur bij Executive Flex Support. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Auto uitsluitend te huur met chauffeur.

  • Audi A8

persoonsbeveiliging

chauffeur

  • Volkswagen Phaeton

bescherming

vervoer-

 

Home Sitemap Contact