ExecutiveFlexSupport verzorgt: Privé Chauffeurs, Directiechauffeurs, Persoonsbeveiliging, Auto met chauffeur,Gepantserde Mercedes-Benz Guard B6

 
Home
Diensten
Vloot
Contact

 

 

Bel voor meer Informatie
+31(0)6 524 555 55PERSOONSBEVEILIGING

Persoonsbeveiligers van Executive Flex Support zijn een groep van zéér ervaren directiechauffeurs die hun essentiële basis grotendeels bij het Korps Mariniers hebben meegekregen.

• Landelijk netwerk Persoonsbeveiligers
• Specifiek opgeleid door voormalig Politie-instructeurs
• Fulltime professionals
• Voormalige mariniers
• Fysiek adequaat onderlegd
• Ruime specifieke ervaring
• Justitieel gescreend
• 24 uurs service


Persoonsbeveiliging van Executive Flex Support
Behalve dat zij dit vak als directiechauffeur al jaren fulltime uitoefenen, hebben zij een zéér specialistische security chauffeur opleiding met succes weten af te ronden. Het doel van deze Persoonsbeveiligers opleiding is om de directiechauffeur voor te bereiden op complexe situaties die zich op het gebied van beveiliging en verkeersveiligheid kunnen voordoen.

De securitychauffeur leert reageren op bedreigende situaties met als doel voertuig en passagiers op een veilige manier naar een veilige locatie te verplaatsen.

De voormalige Politie-instructeurs bootsen verschillende vormen van dreiging na, en leren onze directiechauffeurs en Persoonsbeveiligers meerdere ontsnappingstechnieken, rekeninghoudend met van belang zijnde omgevingsfactoren evenals de mogelijkheden en beperkingen van het voertuig.

Verder is iedere directiechauffeur / securitychauffeur probleemloos inzetbaar in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. Ook gedurende langere periode veilig met hogere snelheden rijden valt binnen het bereik van deze bijzonder opgeleide (directiechauffeurs) Persoonsbeveiligers.


Onze privé chauffeurs, directiechauffeurs en persoonsbeveiligers kunt u inhuren door een e-mail te sturen naar: info@executiveflexsupport.nl of klik hier om via andere wegen contact met ons op te nemen.

 

 

 

Home Sitemap Contact